KURSER FÖR HÖGKÄNSLIGA

VAR DEN DU ÄR! (Din känslighet - en gåva?)

Det här är en första hjälpen-kurs för dig som längtar efter att få ökad förståelse för vem du är och må bra i din känslighet, såväl privat som yrkesmässigt. Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om du istället kan (an)vända din känslighet till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder?
  • Vad är högkänslighet? Om vad begreppet HSP innebär, olika former av högkänslighet (t ex introvert och extrovert) och hur extra känslighet kan uttrycka sig på olika sätt.
  • Vad är tankar och känslor? Hur kan vi som högkänsliga hantera alla tanke- och känslostormar, toppar och dalar, nyanser och sinnesstämningar på ett kraftfullt sätt? 
    Få med dig en rejäl en verktygslåda att kunna hantera 
    tankar och känslor när de kommer upp, från överstimuli och stress till ångest och hopplöshet.
  • Är din känslighet en gåva? Kursen lär dig om hur du kan uppskatta och (an)vända din sensitiva begåvning till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder. 
    Vad skulle hända om du slutade döma dig själv och öppnade dörrarna till att vara allt som du har bestämt dig för att du omöjligt kan vara? Tänk om du är oändligt mycket mer än vad du någonsin trott att du är?

Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar. Släpp taget om blockeringar, tyngd, rädslor, jantelag & andra pålagda hinder. Få tillgång till dig, din kraftfullhet & din fulla potential!

AKTUELLA KURSDATUM

Malmö
Datum: Söndag 25 mars 2018, kl 10:00-13:00
Plats: Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43
Pris: 550 kr
Anmälan: info@hogkanslighet.se
Frågor: 0736-84 17 97 eller 0736-24 06 52
Kursledare: Ina Elverljung