YOGALÄRARUTBILDNING FÖR HÖGKÄNSLIGA, 1 ÅR

Den här utbildningen pågår just nu. Nästa utbildningsstart är 8 oktober 2018. Ansök till utbildningen här.

Är du högkänslig? Längtar du efter att vara den du är och börja använda sin sensitiva begåvning till din fördel och andra fördel?

ATT VARA YOGALÄRARE
Att vara yogalärare innebär att vägleda människor i mötet med sig själva och inspirera dem att leva sina största liv. Det handlar om att ge deltagarna ett andrum och ett tillåtande ”space” där de utan dömanden får utforska och vara den de verkligen är. 

Vår uppgift som yogalärare är inte att berätta hur människor ska leva sina liv, utan ställa frågan ”Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut?”. 

UTBILDNINGENS FOKUS
Yoga är världens äldsta system för personlig och själslig utveckling. Asanas (yogapositioner) är bara toppen av isberget. Den här utbildningen har fokus på det som finns under ytan, att komma till kärnan och utforska livet ur helt nya synvinklar. 

 • Går du igång på att vägleda andra till att vara sina största jag?
 • Är du redo att vara den magnifika ledare du faktiskt är och förändra både ditt eget och andras liv?


VAR DEN MAGI DU KOM HIT FÖR ATT VARA!
Som högkänslig har du fått många gåvor som du kanske inte alltid sett som något fördelaktigt. Men din känslighet är i själva verket något oerhört viktigt för vår värld. Om du skulle erkänna för dig själv varför du är här på planeten, vad vet du då? … Eller hur! Du är här för att förändra den! 

Som högkänslig yogalärare har du möjlighet att vara den magi du kom hit för att vara. Tänk att till yrket få prata om livets stora frågor med människor som delar ditt intresse för det existensiella! Tänk att inte behöva ”hålla tillbaka” med risk för att verka ”flummig”, konstig eller annorlunda? Tänk om du, genom att vara den du är och göra det du älskar att göra, utan ansträngning kan inspirera och entusiasmera andra människor som söker efter sammanhang att få vara sig själva?

SYFTE MED UTBILDNINGEN
För att kliva upp på den där scenen och ”göra dig synlig” för alla dem ”där ute” som längtar efter att ha just dig som sin yogaledare, erbjuder vi den här yogalärarutbilndningen. 

Vi ger dig tid och plats att i lugn och ro utforska dina egna tankar, känslor, rädslor, sanningar, drömmar och superkrafter som högkänslig människa och ledare.

 • Vad skulle det innebära för DIG att leva DITT största liv?
 • Hur skulle det vara att tillåta världen att se DIN storhet?
 • Vad hindrar dig från att vara ALLT DU ÄR och ALLT DU ÖNSKAR vara?

KONKRETA VERKTYG OCH METODER
Utbildningen ger dig konkreta verktyg att hantera tanketrassel, känslostormar, överstimuli, utmattning, stress, draman, trauman, människors dömanden, obehag, rädslor och annat som kan dyka upp när vi väljer att vara de vi verkligen är.

Under fem retreat på natursköna, sagolika Österlen, utspridda över årets fyra årstider, vägleds du att vara i din storhet, din kraftfullhet och i din medvetenhet. 

 • Vi djupdyker i högkänslighet, yogafilosofi, energiförståelse, självtillit, förändringsprocesser, intuition, samtal och kommunikation. 
 • Vi praktiserar tillåtandets konst, att släppa taget om kontroll, prestation, överdrivet ansvar, jantelag och annat som förminskar oss som människor och ledare. 
 • Vi övar oss på att ”hålla space” för grupper utan att ”plocka på oss” andra människors problem, sinnestämningar, krav eller förväntningar. (Detta skapar en enorm frihet för både dig som ledare och för dina deltagare!)
 • Vi vrider på perspektiven, utforskar det vi inte ser (men som vi förnimmar) 


FRI YOGAFORM
Den här yogalärarutbildningen följer ingen specifik yogatradition, guru eller något förutbestämt asanasprogram, utan är intuitiv och på det viset fri i sin form. Som högkänslig är det viktigt att följa det som du har energi på och skapa utifrån det. Det kan innebära att du väljer att kalla dina yogaklasser för ”yoga för högkänsliga” eller kanske ”yoga för utmattade”, ”lyxyoga”, ”känsloyoga”, ”yoga för stressade”, ”self love yoga” eller något annat som matchar det som du vill ge till dina deltagare. Yogan vi lär ut är i första hand tillåtande och mjuk yoga som passar många.

Vilka är vi?
Vi heter Malin Sandell och Ina Elverljung, och är högkänsliga terapeuter, entreprenörer och yogalärare med fokus på den högkänsliga människan som en gåva till den här världen. 

Vår vision är att skapa en planet där olikheter ses som tillgångar istället för något dysfunktionellt, som det ofta gör i samhället idag. Vi vill att alla människor i världen (inklusive högkänsliga) ska få vara sig själva, gå från offerroll till huvudroll och leva sina största liv. För att det ska fungera behöver vi gå bortom begreppet normalitet och istället fokusera på det som är unikt med var och en av oss och se varje individs gåvor som ett bidrag till helheten.

Vi har utvecklat flera unika metoder att arbeta med högkänsliga på djupet. Vi hoppar över kallpratet (vi högkänsliga är ändå inte bra på att prata väder och vind) och tar klienten direkt till kärnan och låter hen utforska livet ur helt nya synvinklar. Vår vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret.
Vi har båda arbetat professionellt med yoga och förändringsprocesser sedan 2010 och har sedan dess skapat en mängd projekt, sammanhang och forum med yoga, terapi och självutveckling.

Idag driver vi Infinite Retreat på Österlen med retreat för högkänsliga, Högkänslighet Sverige med terapi, utbildningar, kurser och Högkänslighetspodden och yogastudion Infinite Yoga Malmö med fokus på yogan som självutveckling.

VAD INGÅR?

 • Fem retreat pa Österlen
 • Gruppterapi med vägledning i hela gruppen under samtliga träffar
 • Individuell terapi (Fem tillfällen á 60 minuter ord. pris 1 500 kr per session)
 • Handledning (Fem tillfällen á 60 minuter ord. pris 1 500 kr per session)
 • Återkopplingssamtal tre månader efter avslutad utbildning (Ett tillfälle á 60 minuter)
 • Kost och logi under retreaten på Österlen
 • Kurslitteratur


KURSDATUM

 • 8-12 april 2019
 • 2-7 juni 2019
 • 16-20 september 2019
 • 13-17 januari 2020
 • 23-27 mars 2020


KURSTIDER

Från 13:00/14:00 på ankomstdagen till 15:00 på avresedagen
 

PRIS

 • 80 364 kr exkl moms
  (99 000 inkl moms)
 • Om du har varit på retreat hos oss på Österlen är priset 
  72 864 kr exkl moms
  (
  89 000 kr inkl moms)

Många arbetsplatser betalar utbildningar som den här för sina anställda. Kanske kan du tillgodoräkna dig denna utbildning som kompetensutveckling? Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer om denna möjlighet. 

Det finns även möjlighet att dela upp betalningen om du så önskar!

ANSÖKAN
Ansök till utbildningen genom att fylla i formuläret nedan. Beskriv varför du vill gå utbildningen och berätta kort om din bakgrund.

Har du frågor är du välkommen att ringa oss! 0736-24 06 52 till Malin eller 0736-84 17 97 till Ina.