YOGALÄRARUTBILDNING

UTBILDNINGSDATUM
Nästa kursstart är 27/9 2017

PLATSER
Malmö - Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43
Österlen - 
Yogaretreat Österlen vid Ravlunda

TIDER
Helger i Malmö
Fredagar 15:30-19:00, lördagar 09.30-18:00 och 
söndagar 09:30-15:30

Retreaten på Österlen
Onsdag 19:00 - söndag 15:00

PRIS
69 000 SEK (inkl. moms)

Early Bird när du anmäler dig innan 10/7 2017, 59 000 SEK (inkl. moms)

Early Bird 2, när du anmäler dig innan 30/7 2017, 64 000 SEK (inkl. moms)


ANMÄLNINGSAVGIFT
5 000 SEK (inkl. moms), betalas in vid anmälan för att reservera din plats. Resterande belopp betalas in senast 25 september 2017. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen för dig som önskar.

FÖRKUNSKAPER
Den här utbildningen passar både för dig som har utövat yoga länge och för dig som är ny inom yoga. För dig som är yogalärare så är det här ett terapeutiskt komplement till den utbildning du redan har.

ANMÄLAN
Du ansöker till utbildningen genom att maila eller ringa till oss, ina@infiniteyoga.se, 0736-84 17 97, där du berättar kort om varför du söker till utbildningen och vilken erfarenhet du har av yoga och personlig utveckling.

KURSLEDARE
Ina Elverljung & Malin Sandell

SAGT OM OSS
Läs feedback från våra klienter, elever och deltagare här

Det här är en 1-årig, djupgående, terapeutisk yogalärarutbildning för dig som söker helheten i yoga, att växa som människa och vara den du är fullt ut.

En personlig och exklusiv utbildning där du under ett år får kontinuerlig individuell vägledning (i grupp) för din självutveckling och ditt medvetna ledarskap. För att kunna säkerställa en hög kvalité på utbildningen har vi valt att ha små grupper med max 12 deltagare/utbildning.

Utbildningen ger dig konkreta verktyg i yogafilosofi, tanke-och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling, energiförståelse och medvetet ledarskap.

Efter avslutad utbildning kan du intuitivt vägleda andra i olika yogastilar, från mjuk yoga till mer dynamisk yoga, beroende på gruppens behov och med fokus på yogan som självutveckling.
 

UTBILDNINGEN ÄR FÖR DIG SOM VILL

 • Växa som människa, få tillgång till din kraftfullhet och leva ditt största liv
 • Komma till kärnan och utforska livet ur helt nya synvinklar
 • Bli trygg i din ledarroll, lita till din intuition och utveckla djupt rotad tillit till dig själv och din medvetenhet
 • Öka din självinsikt och självkännedom
 • Leda andra till att leva sin fulla potential
 • Skapa livet medvetet bortom tanken (föreställningar, blockeringar, motstånd, jantelag, rädslor och andra hinder)
 • Vara den du är i alla lägen, oavsett omständigheter
 • Släppa taget om värderingar, dömanden och annat som begränsar dig
 • Bli fri från fysisk, mental och känslomässig stress
 • Använda din känslighet till din fördel
 • Få kunskap om högkänslighet, vad det är och innebär
 • Expandera ditt liv på alla plan, såväl privat som yrkesmässigt


OM VÅR YOGA
Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in yogafilosofi och yogapsykologi i våra klasser, så att du i varje klass får med dig nya insikter och visdomskatter för personligt växande, självreflektion och självmedvetenhet. Vår yoga kommer från olika yogaformer såsom Yin Yoga, My Spirit Yoga, Restorative Yoga, Virya Yoga och Prana Flow Yoga.

PRAKTIK
Mellan kurstillfällena kommer du få hemuppgifter, både teori & praktik.
Kurslitteraturen ingår.

OM VERKTYGEN & KURSLEDARNA
Utbildningen är skapad av Ina Elverljung och Malin Sandell, båda högsensitiva terapeuter specialiserade inom tanke- och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling, intuition och självutveckling.

Tillsammans har de utvecklat en unik metod att arbeta med individer och grupper på djupet. Deras vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret. De hoppar över kallpratet och tar klienten direkt till kärnan för att utforska livet ur helt nya synvinklar.

Teknikerna de använder är bland annat hämtade ur yogatraditionen (yogafiliosofi och yogapsykoligi), Resan-terapi och Access Consciousness.

Malin & Ina driver yogastudion Infinite Yoga Malmö, kursgården Yogaretreat Österlen och Allt om högkänslighet med kurser i hela Sverige. Båda har arbetat professionellt med samtal, coaching och vägledning i skola, på företag och med privatpersoner sedan 2005 och med yoga & terapi sedan 2010.

DATUM & KURSUPPLÄGG
27 september -1 oktober, retreat på Österlen
Retreatet handlar om att identifiera, medvetandegöra och upplösa de känslor, tankar, rädslor och beteenden som hindar dig från att se livets alla möjligheter. Genom djupgående, praktiska övningar får du tillgång till din medvetenhet, den naturliga glädjen och lekfullheten inom dig och skapar djupt rotad tillit (Ishvara Pranidhana) till kroppen och till ditt inre Själv.

20-22 oktober, helg i Malmö 
Yogan som terapeutiskt verktyg, att använda positioner, rörelser, stillhet, ljud, sång, mantran och vibrationer som hjälp att frigöra blockeringar, motstånd och "inkapslade känslor" i våra kroppar. Yogafilosofi - om Yama & Niyama.

17-19 november, helg i Malmö
Om tankens kraft, hur den påverkar oss och hur vi kan påverka den. Om rätt & fel. Vad händer när vi dömer oss själva och andra och hur kan vi skapa ännu mer frihet i våra liv?

19-21 januari, helg i Malmö
Känslohantering och energiförståelse. Vad är egentligen känslor? Hur möter vi de känslor vi upplever i pressade situationer och hur kan vi använda känslorna till vår fördel. Resanterapi i grupp och information kring högkänslighet, vad det är och vad det innebär.
 
9-11 februari, helg i Malmö 
Om hur man skapar ett space för en grupp där alla känner sig trygga och sedda. Om tillåtandets helande inverkan och vad det gör med oss. Fördjupning i energimedvetenhet.

9-11 mars, helg i Malmö 
Djupdykning i relationer, draman och kommunikation, var vi ofta fastnar och hur vi kommer vidare och skapar de relationer vi längtar efter.

6-8 april, helg i Malmö 
Fördjupning i förändringsterapi och skapande processer. Om att lita till dig och din intuition och hur expansion hjälper oss att vara dom vi är. Fördjupning i Swadhyaya- självreflektion.

4-6 maj, helg i Malmö
Medvetet ledarskap och din roll som yogaterapeut. Hur bemöter vi våra elevers känslor under och utanför våra yogaklasser? Vilket ansvar har du får dina elevers mentala och fysiska hälsa? Hur pratar vi (starka) känslor med våra elever?

6-10 juni, retreat på Österlen 
Konsten att leva ditt största liv. Vilka är våra unika gåvor och hur kan vi använda dem till vår fördel? Om att följa dina drömmar och leva ditt liv fullt ut.

17-19 augusti, helg i Malmö
Diplomering. Firande av livet. Om tacksamhet och hur vi kan använda det i vårt skapande.
Hur går vi vidare? Om hur vi skapar en omgivning som bidrar till och stödjer oss i  det vi längtar efter att skapa.